Belföldi és nemzetközi fuvarozás

Cégünk saját kamionflottával végzi a raklapos és darabáruk belföldi és nemzetközi szállítását daruzható ponyvás illetve szigetelt-dobozos pótkocsikkal.

Kérjen ajánlatot

Belföldön és az Európai Unióban egyaránt vállalunk fuvarozási feladatokat daruzható ponyvás illetve szigetelt-dobozos pótkocsikkal.

Darab- és gyűjtőáru szállítás

A gyűjtő-szállítmányozási rendszerünk segítségével kiváló darab- és gyűjtőáru szállítási szolgáltatásokat kínálunk partnereink számára. Pontosan meghatározott szállítási határidőkkel, háztól-házig teljesítjük a fuvar-megbízásokat.

A rész- és teljes rakományok biztonságos közúti fuvarozását Magyarország és az Euróai Unió teljes területén végezzük. Rendszeresen induló járatainkon folyamatosan elegendő rakteret biztosítunk, és a leghatékonyabb úton, pontosan és biztonságban juttatjuk célba a megbízóink szállítmányát. Az egyedileg megállapított menetidők és indítások rugalmasságot és biztos tervezést tesznek lehetővé.

Kamionflottánk jelenleg 60 db saját járműből áll.

Flottánkat WebEye és Skyshield GPS nyomkövető rendszerekkel folyamatosan nyomon követjük.

Szolgáltatásunk színvonalának emelése érdekében a teljes flottánkat WebEye és Skyshield GPS nyomkövető rendszerekkel szereltük fel, ami folyamatos láthatóságot biztosít a nap 24 órájában. Ezen adatokat igény szerint megbízóink rendelkezésére bocsátjuk.

Raklapos áruk szállítása

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a raklapos áruk szállításában. A szabvány méretű EUR raklapokra helyezett, megfelelően csomagolt és rögzített áruk közúti szállítását vállaljuk Magyarország és az egész EU területén emelőhátfalas járműveinkkel.

Előre egyeztetett és vállalt szállítási határidőket kínálunk a raklapos áruk célba juttatásához. A raklapos küldeményekre vonatkozóan előfordulhatnak bizonyos méret- és súlybeli korlátozások. Kérjük, hogy a megrendeléskor egyeztesse kollégáinkkal a raklapos áruk pontos paramétereit.

Flottánkat WebEye és Skyshield GPS nyomkövető rendszerekkel folyamatosan nyomon követjük. Szolgáltatásunk színvonalának emelése érdekében a teljes flottánkat WebEye és Skyshield GPS nyomkövető rendszerekkel szereltük fel, ami folyamatos láthatóságot biztosít a nap 24 órájában. Ezen adatokat igény szerint megbízóink rendelkezésére bocsátjuk.

Kamionmosó

Telephelyünkön, Inárcson működik a minden igényt kielégítő, korszerű, jól felszerelt kamionmosó. A környezetkímélő anyagok felhasználására nagy hangsúlyt helyezünk, hogy maximálisan megfeleljünk a követelményeknek. Teljes körű szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket.

Forduljon hozzánk bizalommal

+36 29 370 945